арома лого

Арома

„Арома“ е българска компания с многодишна история на водещ европейски производител на козметични, хигиенни и парфюмерийни продукти. Портфолиото им се състои от висококачествени и достъпни продукти, които са утвърдени сред поколения българи в следните категории – грижа за устната хигиена, грижа за кожата и косата, грижа за бебета и деца, лична хигиена, грижа за дома и дезинфекция и др. 

Продуктите на „Арома“ са плод на проучване на протребителската база и ноу-хау, събирано през почти 100-годишната история на компанията.

„Арома“ предлага богато портфолио от продукти с висококачествени формули и изключително удобни, специално разработени опаковки. Компанията има натрупан богат опит в областта на:

  • грижа за устаната хигиена – с Astera и Parodont Active;
  • грижа за кожата – кремове за лице „Арома“ и универсална грижа с най-известния български крем „Здраве“. Всяка минута в България се продават 2 броя крем „Здраве“, а на всеки час 100 души си купуват шампоан „Здраве Актив“;
  • грижа за косата – стратегическа категория с историческо значение за компанията; милиони български жени се боядисват с „Арома Колор“ повече от 50 години;
  • грижа за дома и дезинфекция – специализираният бранд „Чисто“ е сред най-силните на българския пазар; серията предлага препарати за дома срещу бактерии и патогени.

На форум-експо „(почти) Всичко за родителството“ компанията ще представи нова серия продукти под бранда „Здраве Бебе“ – течен перилен препарат и омекотител.

Social Share