Медицински център „Зора“

Медицински център „Зора“ е основан преди 22 години от проф. д-р Ива Петкова. Шест години по-късно се появява и очна болница „Зора“ – една от най-модерните очни болници в България, където пациентите получават съвременно лечение и индивидуален подход.

В лечебните заведения се извършват пълна диагностика и лечение на очните заболявания, оперативно лечение, лазерна корекция на зрението, пластична хирургия на окото и др. Болницата е утвърдена като водещ център за лечение на заболявания на задния очен сегмент на пациенти от цялата страна.

Високотехнологичната съвременна апаратура осигурява възможности за въвеждане на нови методи за диагностика на очните заболявания, включително и на ретината. Една от новите медицински услуги, които болницата предлага, е интензивна пулсираща светлинна терапия (IPL) за лечение на синдрома на сухото око.

За най-малките пациенти е осигурен напълно оборудван кабинет за прегледи на деца на всякаква възраст, включително най-съвременна апаратура за лечение на „мързеливо око“, диагностика на кривогледство, стеноза и инсуфициенция на слъзни пътища и други.

Болница „Зора“ се включва във форум-експо „(почти) Всичко за родителството“, давайки възможност за безплатен профилактичен очен скрининг на деца до 7 години. В специално обособено място ще можете да се консултирате със специалист, за да научите повече за очното здраве на детето си.

Social Share