Милена Захариева и Радослава Митрова

основатели Kids on Board

Милена Захариева и Радослава Митрова са основатели на единствената по рода си организация в България, насочена изцяло към безопасността на децата в колата.

От основаването на Деца на борда през 2020 г., Милена и Ради са помогнали на повече от 3 000 родители да изберат подходящо за детето си столче и да се научат да го монтират и ползват правилно. На сайта си www.kidsonboard.bg публикуват полезна и проверена информация по темата под формата на статии и образователни видеа. Разработили са и автоматичен консултант, чрез който родителите сами да могат да достигнат до информация, която им е необходима, когато се чудят какво столче да изберат за детето си.

За да изпълнят мисията си за нулева детска смъртност на пътя в България, дамите от Деца на борда си партнират с различни международни, държавни и местни институции, експерти и медии, като само за 2 години Деца на борда се наложи сред родителите у нас като най-достоверния и изчерпателен източник на информация по отношение на детските столчета и безопасното превозване на деца в колата.

На „(почти) Всичко за родителството“ Милена и Радослава ще говорят за безопасността в колата специално за деца и бременни.

Social Share