Слингомания

Слингомания е вашият верен партньор в бебеносенето. Стотици семейства се доверяват на Ани Събева, автор на бранда и консултант по бебеносене, за да изберат своята ергономична носилка. Ако не сте опитали свободата да имаш бебе в слинг, време е това да се промени.

Брандът стартира като „библиотека“ за слингове в Русе, където всеки е добре дошъл да пробва, наеме или закупи носилка. Печелейки доверието на стотици семейства, към днешна дата Слингомания посреща майките и татковците в уютен шоурум в центъра на София, има свои клонове в няколко български града, а междувременно предлага любимите ергономични раници и слингове и на един клик разстояние.

След няколко години се появява и Програма Спокойни бебета – малката сестра на Слингомания, която пък дава знания и увереност на новите родители да се справят в адаптационния период и при различните фази на растеж и развитие на бебето.

На форум-експо „(почти) Всичко за родителството“ ви очаква паркинг за детски колички, на който можете да оставите своята и, ако желаете, да получите раница от Слингомания назаем.

Представете си как се наслаждавате на всичко, което сме ви подготвили, с две свободни ръце. Разбира се, извънредно важно е носилката да бъде поставена правилно – не само за детето, но и за майката, затова тук на ход отново е Слингомания. Не се колебайте да ги попитате за всичко, което ви вълнува.

Social Share