9 Месеца

Организатор

9 МЕСЕЦА е първата специализирана медия за бъдещи и настоящи родители в България. Създадена е през далечната 1996 г. в сътрудничество с лекари, експерти и специализирани екипи от водещи АГ болници.

9 МЕСЕЦА поставя началото си с печатно издание, а към днешна дата е цяла медийна платформа, задвижвана от мисията да свържем тези, които има какво да кажат, с тези, които имат нужда и искат да го чуят. Ежедневно търсим решения за предизвикателствата на родителите в отглеждането на децата им.

9 МЕСЕЦА е основател на първото в България „Училище за родители“ – безплатни лекции за майки и бащи в цялата страна с участието на едни от най-известните специалисти. Инициативата продължава и днес със срещи на живо и интервюта в дигиталните канали на медията.

9 МЕСЕЦА ежегодно организира и национални, социални кампании, чиято мисия е да насочват общественото внимание по наболели въпроси, свързани с репродуктивното, женско и детско здраве.

Медията подкрепя отговорното родителство, чиято цел е да не се създават само повече деца, а деца, заченати с желание, отгледани, възпитани в една подходяща среда, за да могат да станат пълноценни на времето си хора.

Social Share