Avon лого

Avon

„Вярваме, че по-добър свят за жените е по-добър свят за всички. Защото когато просперират жените, това влияе благоприятно на обществото, икономиката и цялата планета. Ето защо с всяко наше действие ние подкрепяме жените да реализират своя потенциал.“ Това определя като своя мисия бюти брандът Avon, чийто екип се старае да я защитава във всеки аспект от работата си.

Продуктите на Avon са в подкрепа на всички жени, които преоткриват своята сила. „Жени, които не спират да опитват. Жени, които побеждават. Жени, които се издигат и окриляват хората около себе си. Жени, които сами са си шефове, печелят сами доходите си и изграждат дълбоки лични отношения. Жени, борещи се с рака на гърдата, домашното насилие и неравенството.

И всичко това, докато споделят любовта към красотата“, заявяват още от Avon.

На щанда на Avon по време на форум-експо „(почти) Всичко за родителството“ ще откриете продукти за грижа за кожата. А на 14 май между 14:00 и 16:00 часа д-р Димитрина Гулева, дерматолог, ще консултира всички дами, които имат нужда от съвет по отношение на грижата за кожата. Заповядайте!

Social Share