дентална клиника петър дучев лого

Dental Clinic Petar Duchev Kids

Дентална клиника Petar Duchev Kids е специализирана в лечението на сложни случаи на деца под медицински сън.

Дизайнът на клиниката е направен, така че изцяло да отговаря на нуждите и потребностите на малките пациенти: широк и просторен детски кът с много книжки и играчки, място за рисуване, телевизор на тавана на всеки кабинет, на който по време на манипулацията детето гледа любимото си анимационно филмче и така търпението му се увеличава неусетно, което позволява на екипа да свърши плануваната работа, оставяйки само приятни спомени от посещението при зъболекар.

В клиниката има и специално място за обучение в правилна орална хигиена. Там под формата на игра децата, въоръжени с големи четки, мият зъбите на техните приятели акулата, змията и хипопотама.

След добре свършената работа всяко дете задължително получава подарък: балон, играчка, стикер или медал за смелост. По този начин малкият пациент е щастлив и горд, че се е справил добре и впоследствие посещава зъболекарския кабинет с още по-голямо желание.

Освен четирите кабинета за конвенционално лечение в клиниката има и две изцяло оборудвани операционни за лечение на деца под медицински сън, в които работи  опитен и специално обучен екип от специалисти: анестезиолог, анестезиологична сестра, детски зъболекар и двама дентални асистенти.

В двата ортодонтски кабинета всяко дете, навършило три години, задължително се среща с ортодонта на клиниката. Тази среща е изключително важна, защото всеки проблем, диагностициран в ранна детска възраст и лекуван в най-подходящия момент, може да предотврати развитието на тежки ортодонтски деформации.

По време на форум-експо „(почти) Всичко за родителството“ в къта на дентална клиника Petar Duchev Kids ще откриете дентален кабинет, където детски зъболекари ще правят прегледи на бременни, деца и тийнейджъри. Ще можете да получите информация относно оралната хигиената, профилактиката, необходимостта от лечение или наличието на ортодонтски проблем за вас или вашето дете, независимо дали е на няколко месеца, или вече пораснал тийнейджър. Ще се раздават и много подаръци с цветно настроение и усмихнати специалисти, което е отличителна черта на дентална клиника Petar Duchev Kids.

Social Share