FertilAid

Темата за репродуктивното здраве не трябва да бъде табу. Репродуктивното здраве се превръща в глобален проблем при все повече хора, а само в България над 270 000 двойки страдат от безплодие или имат затруднения при зачеване.

Затова FertilAid – хранителни добавки, специализирани изключително към проблеми в репродуктивното здраве при жените и мъжете, имат мисията да подпомагат тези двойки в усилията им за преодоляване на проблема.

В България гамата на FertilAid е позната и препоръчвана от редица специалисти като допълнение към една здравословна бременност, както и като модерно, естествено и безопасно средство към методите за асистирана репродукция при лечението на безплодие.

Всички добавки се произвеждат в САЩ, като се използват само най-висококачествените налични съставки. Компанията е сертифицирана по ISO 13485.

Продуктите FertilAid са разработени от екип медицински експерти – лекари, специалисти по хранене и натуропати, формулите на добавките им се основават на последните клинични изследвания, а инвестицията в нови изпитвания и разработването на собствени формулировки прави всеки продукт уникален.

Social Share