Nestlé

Стъпвайки на съвременните изследвания в областта на храненето при децата и здравето им в дългосрочен план, експертите на Nestlé се стремят да осигурят най-доброто за малкото дете, за да може то да разгърне пълния си потенциал.

В резултат на 150 години проучвания екипът на Nestlé създава патентованата технология за обработка на протеини, наречена OPTIPRO®, която предлага комбинация от оптимизирани за възрастта протеини, както по отношение на качеството, така и по отношение на количеството. Тези протеини са основата на млякото за малки деца NAN® OPTIPRO® 3, HM-O®.

Nestlé Gerber® е една от най-познатите марки в детското хранене с 80-годишна история. Gerber® използва стриктни практики за отглеждане на суровините, за да се гарантира, че плодовете, зеленчуците и зърнените култури са не само хранителни, но и полезни и безопасни. Партнират си директно с фермерите производители, за да се осигури непрестанен контрол на качеството. Плодовете и зеленчуците преминават през тестове на повече от 500 параметъра, преди да бъдат вложени във финалния продукт. Продуктите на Gerber® отговарят на високите норми за детски храни според изискванията на Европейския съюз.

Резултатът от тази отдаденост към продуктите на Nestle® Gerber® са милиони здрави деца и щастливи родители в цял свят.

Social Share