Plasmon

Plasmon e италианска марка за бебешка храна и лидер на пазара в Италия. Всички продукти на бранда са произведени в Италия по уникална система за сигурност и безопасност на продукта Oasi Nella Crescita. Системата контролира всички фази на производствения цикъл – от избора на полета и развъдни съоръжения до транспортирането и преработката на суровини.

В бебешката храна се използват само най-добрите италиански суровини, към 2022 г. 85% от суровините са с произход Италия, а останалите 15% от подбрани доставчици, които произвеждат по стандарт за бебешка храна.

Селектираните плодове, зеленчуци и месо са 100% натурални, без добавени консерванти и оцветители, както е по закон, а пюретата се приготвят на пара.

Plasmon има широка продуктова гама и над 200 рецепти за отглеждане на бебето от раждането до 3-годишна възраст.

На форум-експо „(почти) Всичко за родителството“ Plasmon ще ви посрещнат с вкусна бебешка храна, произведена в Италия. Децата ще могат да опитат  новите им месни менюта с повече месо и най-новият им бебешки снакс Paff за деца (само 5 съставки, без пържене, без сол). Ще има още плодова закуска с Nutrimune, спомагаща за нормалното функциониране на имунната система. Изненади са подготвили Plasmon и за по-големите дечица – рисунки за оцветяване с Тигрото.

Social Share